Olen nyt saanut kerättyä kasaan ideat ja materiaalit unisiepparia varten. tämän viestin jatkoksi tulee myöhemmin kuva valmistuneesta unisiepparista.

1: Tässä materiaalit joista teen tämän Dreamcatcherin, työn edetessä voi materiaalit vielä muuttua tai jotakin voi tulla lisää.

206407.jpg

2: Verkko punottuna. Verkkoa ei ole vielä trimmattu tai muutoin muotoiltu.

206979.jpg

3: sieppari on nyt valmis mutta lopputulokseen en ole tyytyväinen ollenkaan. Tulen vielä purkamaan tuon verkon, se häiritsee niin suuresti. Pörrölanka sekoittaa helposti oikean solmun kohdan ja virheet huomaa haituvien harvennuksen jälkeen. Nyt ne häiritsevät niin paljon että puran verkon ja teen sen uudestaan. Sitten kun jaksaa purkaa nuo kaikki helmet (jotka on kiinnitetty yksitellen siimalla), reunanauhan (joka on liimattu) sekä nuo tupsut (nekin liimattu sillä miehen pakista löydetyllä "jytyliimalla"). Tässä kuitenkin malli siitä miten mikäkin hely tulee asettumaan:

216340.jpg

Vähän lähempää:

216344.jpg 216345.jpg

Pidän kovasti noista pienistä helmistä verkossa, ne ovat kirkkaita ja aivan pyöreitä helmiä, joissa on sellainen heijastava pinta. Näyttävät minusta aivan kastepisaroilta.