Meren elämää -projekti on harjaannuttanut taas kärsivällisyyttä sillä totesin, että joko en osaa lukea ohjeita oikein, tai sitten tyttöni on aivan toisen mallinen kuin neuleessa mallina käytetyn mitat (taidanpa tehdä aivan omien laskelmieni mukaan koko paidan.) Olen siis aloittanut työn tavallisilla puikoilla ja tehnyt sitä yhden illan, jonka aikana purin ainakin kahdeksan kierrosta kun jälki ei miellyttänyt ja laskelmat eivät käyneet tasan.

Seuraavana päivänä päätin sitten purkaa työn kokonaan ja aloittaa alusta tehden työn pyöröpuikoilla. Kun ei sopivia pyöröpuikkoja ollut, ostin uudet ja ainoat oikeankokoiset puikot joita tästä kylästä löytyi olivat 80 cm pitkät joten työ ei mahtunut kunnolla aluksi kiertämään puikoilla. Ensimmäisessä yrityksessä leveyttä oli työllä liikaa yli 30 cm ja tyttö olisi saanut paidan päälleen ehkä 3 vuoden päästä. Nyt sitten mittailin uutta työtä ja totesin että sekin on liian leveä, mutta ei kuitenkaan aivan hirvittävästi, joten nyt ajattelin kuitenkin tehdä työn tämän kokoisena lopppuun ja katsoa miltä lopputulos näyttää..

Kauniin päivän kunniaksi kävimme eilen pienellä lammella kalastelemassa ja laiturilla istuskellen alkoi työkin paremmin hahmottua joten sain takaisin innon tehdä tätä työtä taas eteenpäin!